Årets butikskontroll av Bra Miljöval är genomförd!

Så var årets butikskontroll av Bra Miljöval genomförd. Roligt att Åtvidaberg har handlare som verkligen tar miljöarbetet på allvar! Allt snyggt och väl genomtänkt. Förra året var första gången vår lokala krets genomförde en kontroll. Redan då såg allt bra ut men så här ett år senare har ändå mycket hänt. Vi har ett mycket gott samarbete med butiken och känner att synpunkter lyssnas på. Den miljöansvariga är mycket påläst och det känns kul att se vilka framsteg som hela tiden görs på miljöområdet i våra butiker. Tack vare Naturskyddsföreningen riks drivs miljöarbetet framåt och vi i den lokala kretsen är glada över att kunna dra vårt strå till stacken. Roligt också att vi konsumenter efterfrågar allt mer ekologiska varor, något som syns både i butikshyllorna och i statistiken.

Butikskontroll av Bra Miljöval-märkt butik

Butikskontroll av Bra Miljöval-märkt butik

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.